Έχετε σταματήσει πάντα για να σκέφτεστε τι εσείς θα κάνει όταν θα είστε παλαιοί; Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες εσείς κάνουν τώρα όπως τα έξοδα του χρόνου στις χαρτοπαικτικές λέσχες, το παιχνίδι των παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών και η σύνδεση με τη σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτική λέσχη θα περιπλεχτούν όλο και περισσότερο και σύνθετος. Θα έχετε το πρόβλημα που περπατά, που βλέπει, και που μιλά γρήγορο και σαφές.

Φυσικά υπάρχουν πρεσβύτεροι που λειτουργούν ακόμα ως συνηθισμένος και οργανισμοί τους δεν τους αφήνουν κάτω. Αλλά οι περισσότεροι από τους πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο τρόπο ζωής και να βρούν τα κατάλληλα χόμπι. Το Bingo δίνει στον πληθυσμό πρεσβυτέρων την απάντηση.

Το Bingo είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, εκεί κανένας υποστηρίξτε για το. Για τους πρεσβυτέρους εκεί τίποτα δεν επιθυμεί άνετα στην προεδρία ενώ η άγκυρα φωνάζει οι αριθμοί. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να χαρακτηριστεί ο αριθμός στην κάρτα τους σύμφωνα με την κλήση της άγκυρας και να ολοκληρωθεί μια σειρά σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να φωνάξει "bingo". Στα μεγάλα σπίτια χαρτοπαικτικών λεσχών οι παίκτες παίρνουν τα βραβεία χρημάτων, στο ηλικιωμένο bingo ο νικητής παίρνει ένα συμβολικό βραβείο.

Το Bingo είναι επίσης γνωστό ως δημοφιλές οικογενειακό παιχνίδι. Είναι κοινό να φανούν οι οικογένειες μαζί επισκεμμένος τους αγαπημένους αυτούς τους. Το grandpa γεμίζει την κάρτα και ο εγγονός φωνάζει "το bingo" στη μικρή φωνή του.

Site Index

Close